14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Badkameraccessoires voor een comfortabele welzijnsoase thuis

Als de badkamer een welzijnsoase moet worden, zijn comfortabele en praktische accessoires eigenlijk onmisbaar. Bij blumfeldt vindt u een afwisselend assortiment badkamer accessoires. Naast plaatsbesparende rekjes en overige opbergmogelijkheden, vindt u bijvoorbeeld ook producten voor de haarverzorging. Ons reusachtige assortiment laat geen wens onvervuld bij de vormgeving van uw badkamer.

Comfort in de badkamer dankzij een handdoekhouder en uittrekbare stangen

Hoogwaardige handdoekhouders geven bewoners de mogelijkheid, badhanddoeken snel en plaatsbesparend op te hangen, waardoor de stof snel kan drogen. U vindt in ons aanbod ook houders van duurzaam metaal, dat ongevoelig is voor vocht. Tegelijkertijd zorgt een opvallend design ervoor, dat handdoeken elegant in de badkamer kunnen worden bevestigd. Bij de keuze tussen de verschillende handdoekhouders, heeft u vaak de keuze tussen modellen met een fraaie trapconstructie en bijzonder plaatsbesparende alternatieven met boven elkaar liggende stangen.

Uittrekbare stangen zijn als badkameraccessoire ook heel geschikt om handdoeken of kleding aan te bevestigen. Dergelijke stangen zijn vaak traploos uit te trekken en dus aan te passen aan de beschikbare plaats. Daarnaast zijn er veelzijdige telescopische stangen waarmee de eigenaar vanuit het bad de gordijnen rondom het bad of voor de ramen gemakkelijk kan openen. Hiervoor kunnen gebruikers het handige hulpstuk meestal heel simpel aan het gordijn vastklemmen en stevig bevestigen. Met robuust antislip materiaal zorgen veel stangen voor stabiliteit. Om deze redenen blijven boorgaten en schroeven u meestal bespaard tijdens de installatie.

Doucherekjes en andere opbergmogelijkheden voor de badkamer

Met een doucherek kunnen alle gebruikers van de badkamer hun producten plaatsbesparend bewaren. Shampoo, doucheschuim en andere verzorgende producten blijven op deze manier onder handbereik. Bovendien scoren hoogwaardige rekjes met watervaste materialen en elegante designs, die een badkamer opwaarderen. Grote varianten van een doucherek maken met meerdere etages een helder overzicht mogelijk.

Als alternatief kan voor een bad een speciaal badrek worden aangeschaft. Dergelijke bergplaatsen kunnen dwars over de rand van het bad worden bevestigd. Hierdoor kunt u heerlijk van uw bad genieten en ondertussen snel en ongecompliceerd objecten uit de berging nemen.

Een elegant rekje voor aan de muur zorgt in een badkamer bovendien voor dat authentieke spa-gevoel. Designs met hoeken en rechte lijnen geven de omgeving een rustieke charme. Tegelijkertijd overtuigen stabiel geconstrueerde rekken door hun betrouwbaarheid.

Voor de haarverzorging handige badaccessoires kopen

Wie hoogwaardige accessoires voor de haarverzorging zorgt, vindt bij blumfeldt ook wat hij zoekt. Ons assortiment omvat veelzijdige haarborstels, die in principe geschikt zijn voor ieder haartype en zelfs bij het verzorgen van een baard behulpzaam zijn. Hoogwaardige borstels masseren de hoofdhuid intensief en voelen desondanks prettig aan. Voor de verzorging van de haarpunten zijn kwalitatief hoogwaardige haarborstels eveneens van belang.

Ons aanbod badkameraccessoires omvat daarnaast ook kappersscharen. Wie over het nodige talent en de ervaring beschikt, kan hier indrukwekkende kapsels mee maken. Modellen van hoogwaardig edelstaal gaan bijzonder lang mee. Bovendien ontdekken klanten kappersscharen bij ons, die aan een kant over een microvertanding beschikken. Dergelijke productvarianten zijn voor fijn haar heel geschikt. Veel aanbiedingen bevatten, naast de schaar, ook een passende etui, die het veilig bewaren mogelijk maakt. Puntjes en pony's zijn met een goede kappersschaar probleemloos bij te werken. Daarnaast kan met een geschikte schaar ook de baard voorzichtig bijgeknipt worden.

Naar boven