14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Tuinstoelen


Tuinstoelen van blumfeldt

Een eigen tuin is op warme dagen goud waard. Het biedt de mogelijkheid om het er gezellig van te nemen met vrienden en familie, ontspannen uurtjes door te brengen, van de frisse lucht te genieten en nieuwe energie op te doen. Tuinstoelen mogen daarom niet ontbreken. Het aanbod is heel groot en biedt opties voor ieders smaak en stijl. Ongeacht of het om een gewone stoel, een schommelstoel, een draaistoel of een klapstoel gaat, iedereen vind wat hij zoekt.

Stoelen zijn onmisbaar

Alle outdoor tuinmeubels zijn qua materiaal en samenstelling geschikt voor gebruik buitenshuis. Dit is van belang aangezien ze bloot staan aan talrijke weersinvloeden zoals vocht, kou en UV straling. Goede stoelen voldoen uiteraard aan deze eisen. Voor ieders smaak zijn er verschillende vormen, varianten en materialen die aan deze smaak voldoen. Het aanbod omvat eenvoudige stoelen, rijkelijk bewerkte stoelen in rustieke stijl tot modellen die qua gezelligheid en comfort nauwelijks te verbeteren zijn. Er staan diverse varianten tot uw beschikking:

  • Klapstoel en stapelstoel voor in de tuin: Zeker voor een tuin met een gering plaatsaanbod zijn stapelbare tuinstoelen heel geschikt want daarmee heeft u altijd voldoende zitgelegenheid tot uw beschikking. De stoelen worden tevoorschijn gehaald wanneer er bezoek komt en na gebruik weer snel en eenvoudig opgeborgen. Ook klapstoelen zijn heel handig want ze laten zich plaatsbesparend opbergen en bewaren.
  • Ligstoel: Ligstoelen nodigen uit heerlijk rustig te lezen, weg te dommelen, te zonnen en nog veel meer. Vanwege de schuine zithouding is de stoel niet geschikt voor aan de eettafel.
  • Tuinstoel: Wat dacht u van een comfortabele tuinstoel? Hiermee creëert u in een handomdraai een welzijnsoase buitenshuis.
  • Zitgroep: Een complete zitgroep combineert de tuinstoelen met een bijpassende tafel in een set.

Tuinstoelen van verschillende materialen

Omdat de stoelen net als de materialen heel verschillend zijn moet er bij de keuze op gelet worden dat ze bij de tuin passen en voldaan aan de behoeften en de eisen. Tot uw beschikking staan:

  • Gevlochten materiaal zoals rotan of polyrotan: ideaal voor knusse zitgroepen in lounge stijl, het robuuste materiaal kan heel eenvoudig schoongeveegd worden.
  • Hout: ideaal voor iedereen die waarde hecht aan een natuurlijke, warme uitstraling in de tuin. Hiermee introduceer je een sfeervolle optiek. Niet vergeten af en toe een nieuwe laag beits aan te brengen om ze goed te onderhouden. Hardhout, zoals eiken, lariks, eucalyptus, acacia en teakhout, is weerbestendiger dan zachthout, zoals spar en dennenhout. Hout past in elke tuin.
  • Aluminium: tuinstoelen van aluminium overtuigen door de uitstekende weerbestendigheid en ze zijn daarnaast onderhoudsvriendelijk met een gering gewicht waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn.
  • Metaal: tuinstoelen van metaal zijn weerbestendige en stijlvolle klassiekers. Stabiel, robuust, duurzaam en onderhoudsvriendelijke stoel die het hele jaar door buiten kan blijven.

Er zijn ook stoelen van metaal die voorzien zijn van houten applicaties waarbij bijvoorbeeld het zitvlak of de armleuningen van hout zijn. Het contrast van het natuurlijke hout met het rechtlijnige metaal vormt een interessante combinatie.

Tuinstoelen in het kort

Tuinstoelen zijn met de tafel zonder twijfel de belangrijkste meubelstukken voor tuin of terras. Ze maken van het outdoor bereik een relaxzone waar u menig uurtje gemoedelijk kunt doorbrengen. In de online shop vindt u een omvangrijk assortiment tuinstoelen en fauteuils van sfeervol polyrotan, robuust en onderhoudsvriendelijk metaal en natuurlijk hout. Met bijpassende zitkussens of sierkussentjes verandert uw tuin of terras in een paradijs.

Ook interessant:

Naar boven