14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Wandklokken: Klassiekers voor een stijlvolle woninginrichting

Een wandklok is al tientallen jaren een klassieker als het gaat om de inrichting van je woning. Daar heeft de altijd beschikbare tijdweergave op de smartphone niets aan veranderd. Een snelle blik voldoet om op de hoogte te zijn van de exacte tijd. In de keuken vormt een wandklok zelfs een handig hulpmiddel als het erom gaat de kooktijden in de gaten te houden.

De keukenklok: Meer dan alleen een uurwerk

Naast het nuttige gebruik hebben wandklokken ook een decoratieve functie. Net als schilderijen of wanddecoraties, dragen ze bij aan een prettig woongevoel binnen uw eigen vier muren. Overeenkomstig van belang is dus een aantrekkelijk design. Bij blumfeldt kunt u nu Queensway wandklokken voor woonkamer en keuken kopen. Ze overtuigen door hun functionaliteit en een hoogwaardige vormgeving, die aan uw hoge eisen voldoet.

Wandklokken zijn niet alleen voor thuis een goede keuze

Behalve in een flat of huis zijn de stijlvolle wandklokken in onze winkel ook geschikt voor gebruik op andere locaties. Daartoe behoren kantoren en overheidsgebouwen evenals wachtkamers van artsen en advocaten, maar ook gastronomische bedrijven zoals cafés en restaurants.

Grote wandklok in vintage stijl

Het design van onze wandklokken inspireert door een uitgesproken vintage stijl met open vormgeving en romeinse cijfers. U kunt kiezen uit modellen met doorsnedes van 60, 76 en 100 cm. Hoe groot de klok moet zijn, hangt van uw smaak en van de grootte van het vertrek af.

60 cm is een goede doorsnede voor kleine keukens en woonkamers. Een doorsnede van 76 cm is prima voor middelgrote kamers en een doorsnede van 100 cm is voor grote tot heel grote ruimtes. De kleur van de klok kunt u perfect matchen met uw interieur. We bieden onze Queensway wandklokken met kader in zwart, rosé goud, goud, koper en wit aan.

Woonkamer- en keukenklokken met stabiel metalen frame

Met betrekking tot de stabiliteit hoeft u zich bij onze wandklokken geen zorgen te maken. elke klok is voorzien van een stabiel metalen frame. Dit is daarentegen niet zodanig zwaar, dat dit problemen oplevert bij het ophangen. De modellen met 60 cm doorsnede hebben een gewicht van 1,3 kg. Onze wandklokken met een doorsnede van 76 cm wegen 2,1 kg. De grootste uitvoeringen met een doorsnede van 100 cm wegen 3,1 kg.

Nauwkeurige en geruisloze wandklokken op batterijen

Alle wandklokken in onze shop beschikken over een uiterst precies kwarts uurwerk met batterijvoeding. Zolang de AA-batterij voldoende opgeladen is, kunt u vertrouwen op een voortdurend nauwkeurige weergave van de tijd. Een bijkomstig voordeel: De wandklokken storen niet door een constant getik. De geruisloze werking maakt het probleemloos mogelijk hem te gebruiken voor de slaapkamer of een ander akoestisch gevoelige omgeving.

Hoe maak ik mijn blumfeldt wandklok schoon?

Het reinigen van de blumfeldt wandklokken is heel gemakkelijk en alleen met lange tussenpozen nodig. Wis de bovenkant van het frame gewoon met een vochtig doek af. Om het kader van alle kanten te kunnen schoonmaken, is het het eenvoudigst de klok van de wand te nemen en na het schoonmaken weer op te hangen.

Naar boven