14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Elektrische Terrasverwarmers


Elektrische terrasverwarmers – genieten van weldadige warmte in de tuin

Wanneer de temperatuur in de lente of de herfst nog niet of niet meer uitnodigt om buiten tijd door te brengen kunt u met een elektrische terrasverwarmer toch gebruik maken van uw tuin of terras. Onze handige infrarood terrasverwarmingen zorgen voor een weldadige ambiance en aangename warmte op uw terras en breiden uw outdoor belevenis uit tot in de nachtelijke uurtjes. Daarnaast vindt u bij ons ook verwarmingen voor uw baby, om de allerkleinsten in huis lekker warm te houden.

Moderne infrarood terrasverwarming: eenvoudig en veilig

Verwarmingen voor tuin en terras zijn een goede aankoop voor uw achtertuin of voor het terras van uw horecabedrijf. Het warme infraroodlicht zorgt binnen seconden voor een aangename ambiance en zorgt ervoor dat u in de overgangsperiode nog uren buiten kunt zitten. Zelfs in de winter zijn de infraroodstralen nog te gebruiken, bijvoorbeeld om van de frisse lucht op uw terras te genieten. Door de verschillende formaten in ons assortiment vindt u snel de terrasverwarmer die past bij het door u gewenste comfort.

Het blumfeldt assortiment bevat tuin- en terrasverwarmingen die veilig op de terrasvloer kunnen worden geplaatst of kunnen worden opgehangen. Bevestig ze simpelweg aan het plafond of in het tuinpaviljoen om geen plaats te verliezen. Voor een veilig gebruik van de terrasverwarming wordt bij veel modellen een afstandsbediening meegeleverd waarmee u met een druk op de knop de infraroodlampen kunt aan- en uitzetten. Let bij de aanschaf van een terrasverwarming op de bijbehorende bediening waarmee u het apparaat direct op het apparaat of op enkele meters afstand aan en uit kunt zetten.

Commodeverwarming voor uw baby

Knusse warmte gedurende een paar minuten of uren willen onze klanten niet alleen buitenshuis. Naast het gebruik in de tuin of op het terras geven onze verwarmingen ook aangenaam comfort tijdens het slapen of verschonen van uw baby. Dankzij de snelle en veilige plaatsing bij de commode zijn verwarmingen in deze categorie de ideale aanschaf voor de eerste kinderkamer. U zult als ouders merken hoe simpel en stressvrij het verschonen of inslapen tijdens het koude jaargetijde gaat met een infrarood verwarming.

Natuurlijk is het vervangen van individuele verwarmingen mogelijk zonder dat een geheel nieuwe verwarming moet worden gekocht. Maak in deze categorie kennis met verdere accessoires voor onze merkapparatuur, bijvoorbeeld een reserve afstandsbediening voor een snelle en flexibele bediening. Bij elk artikel krijgt u meer informatie, bijvoorbeeld over de plaatsingsmogelijkheden of de stabiliteit. Geniet van de zekerheid die terrasverwarmingen in uw tuin of op uw terras introduceren zodat weer en wind nauwelijks merkbaar zijn.

Huis en tuin gunstig uitbreiden – met de blumfeldt verwarmingen!

Wanneer het om een praktisch en gezellig gebruik van uw tuin of terras gaat biedt de online shop van blumfeldt talloze ideeën. U vindt bij ons hoogwaardige overdekkingen zoals pergola’s en paviljoens die behalve voor het ophangen van uw verwarming ook als privacy- en zonnescherm fungeren. Of gebruik ons tuinmeubilair en elegante tuindecoraties om een uitnodigende ambiance rondom uw verwarming te creëren. Ons veelzijdig assortiment geeft u met zekerheid voldoende inspiratie om uw tuin of terras in een fantastische blikvanger te veranderen. Gunstige voorwaarden en geen verzendkosten nodigen u uit online te bestellen!

Ook interessant:

Naar boven