14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Een vuurschaal bbq voor in de tuin: Trendy, handig en veelzijdig!

Een vuurschaal bbq is een fantastisch alternatief voor de conventionele staande barbecue. De spannende optiek wordt door meerdere functies uitgebreid: Een zwenkgrill met vuurschaal is een aangename warmtebron en uiteraard geschikt om mee te barbecueën. Daarnaast kan aan een zwenkgrill met driepoot ook nog een ketel worden opgehangen, ideaal dus voor de bereiding van stoofschotels, goulash, soep of glühwein. ‘s Zomers of ’s winters, een slinger is altijd een verrijking!

Het assortiment zwenkgrills van blumfeldt

U vindt in ons assortiment diverse soorten zwenkgrills. Bij alle modellen is een solide verwerking gegarandeerd zodat de barbecue altijd veilig gebruikt kan worden. Wie voor een zwenkgrill kiest kan zich van tevoren informeren over de verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van de plaats die beschikbaar is in de tuin of op het terras, bieden we kleinere vuurschalen en zwenkgrills van royale proporties aan. Met een zwenkgrill van edelstaal is in elk geval grenzeloos barbecueplezier gegarandeerd – zowel in kleine kring als tijdens een buurtbarbecue.

De vuurschaal die bij elke barbecue inclusief is en zwenkt dient als houder voor houtskool of grillbriketten. Wanneer de honger gestild is kan de schaal verder als vuurplaats worden gebruikt. Het vlammenspel is tenslotte in elk jaargetijde interessant. Daarnaast verspreidt het vuur tijdens koelere avonden een aangename warmte. Het model Rosario is uitstekend om het geliefde barbecueplezier nieuwe aspecten te geven. De barbecue maakt indruk door zijn stabiele positie. Het tafelblad van staal biedt daarnaast plaats om warme of koude dranken op te zetten.

Bezienswaardig en handig zijn ook de zwenkgrills Turion en Delion. Een betrouwbaar gebruik wordt door een robuuste staaldraad gegarandeerd. Het verbrandingsgevaar wordt daarmee succesvol vermeden. Het grillrooster laat zich probleemloos draaien en de afstand tot de gloed kan naar wens worden gewijzigd. Perfecte resultaten zijn daarmee gegarandeerd! Als bijzonder detail beschikken beide modellen over een handig houten bergvlak. Zijdelingse draaggrepen maken een moeiteloze wisseling van plaats mogelijk.

De driepotige zwenkgrill voor barbecue en meer

Barbecueliefhebbers en grillfans zijn dol op zwenkgrills! Bij het model Arco Trino krijgt u alleen door het design al zin in lange, gezellige avondjes rond de barbecue. De vuurschaal is van dik plaatstaal vervaardigd, hoge temperaturen zijn, zoals bij alle barbecues van blumfeldt, geen probleem, de zwenkgrill met vuurschaal kan alles aan. De beschermende zwarte lak is zichtbaar op de schaal maar ook op de driepoot. De rustieke uitstraling van de grill past perfect in de tuin of ook op een groot terras. Aan de driepoot kan een ketel worden opgehangen en het regelen van de hoogte is een comfortabel onderdeel.

Een vuurschaal bbq kopen: Service en kwaliteit bij blumfeldt

We letten er bij alle producten op dat u hoogwaardige kwaliteit ontvangt. Daarnaast bieden we een omvangrijke selectie grills aan in verschillende uitvoeringen. Een klassieke hout-, een moderne gas- of elektrische barbecue of de bijzondere, stabiele en rustieke variant die we zwenkgrill noemen: Vindt uw persoonlijke grill en verheug u over de culinaire resultaten! Blumfeldt levert punctueel aan het door u gewenste adres. Nu kan het barbecueplezier beginnen met de praktische rvs zwenkgrill!

Ook interessant:

Naar boven