14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Partytent van blumfeldt

Voor een sfeervolle outdoor party heeft u een geschikte locatie nodig want terwijl het het ene moment aangenaam warm kan zijn, is het goed mogelijk dat het het volgende moment met bakken uit de hemel komt vallen. De lokale breedtegraden bieden geen garantie op droog of warm weer. Een partytent is de perfecte keuze. Daarin vinden, dankzij de talloze verschillende afmetingen, alle gasten voldoende plaats zonder dat iemand het koud krijgt of nat wordt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een partytent van 4 x 6 meter? Met deze feesttent kan de party ook tijdens een flinke bui ongestoord doorgaan.

Een droog en uitnodigend onderkomen

U wilt voorkomen dat uw feestje in het water valt? Dan is een partytent de juiste keus voor u. Hiermee zitten u en uw gasten droog en u creëert direct een sfeervol kader. Ongeacht of het om een avondje barbecueën, een tuinfeest, verjaardag, bruiloft, doop, confirmatie of bedrijfsfeestje gaat, feesttenten maken, onafhankelijk van het weer, iets speciaals van elke gelegenheid omdat ze intiem en uitnodigend werken. Met betrekking tot het gebruikte materiaal wordt onderscheid gemaakt tussen PE en PVC. Tenten die zijn voorzien van een waterdicht PVC zeil zijn uiterst robuust en resistent. Zelfst in de winter zijn deze vuurvaste modellen ideaal wanneer binnenin een verwarming wordt gebruikt. Alle tenten zijn voorzien van ramen. Voor een veilige, stabiele positie zorgen metalen stutten. Wanneer u een tent wilt aanschaffen moet u geen compromis sluiten als het om kwaliteit gaat want vervaardigd van hoogwaardige materialen en vervolgens zorgvuldig afgewerkt heeft u er jarenlang plezier van.

Feesttenten van verschillende afmetingen

De tenten zijn beschikbaar in verschillende formaten. Kies het geschikte model dat overeenkomt met de beschikbare afmetingen en het aantal gasten die daarin een plaatsje moeten vinden. Er zijn bijvoorbeeld kleine modellen van 3 x 6 of 4 x 6 meter. Daarnaast zijn er middelgrote modellen van 4 x 8 meter. Modellen van 6 x 12 meter zijn geschikt voor veel gasten. Voor elke gelegenheid vindt u de juiste tent. Daarboven en daaronder zijn nog talloze andere varianten beschikbaar. Belangrijk is dat de tent groot genoeg is voor het beoogde doeleinde. Feestjes vallen vaak grootser uit als gepland. Denk er dus goed over na of u niet toch beter een maatje groter kunt nemen. Als vuistformule geldt dat een staand persoon circa 0,5 m2 inneemt en voor een zittend persoon circa 1 m2 moet worden gerekend.

Samenvatting partytent

Een bescheiden party in kleine kring of een groot feest met talrijke gasten, er is voor elke gelegenheid en behoefte een bijpassende tent te vinden. Daarbij hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over het weer. Wanneer de zon intensief aanwezig is zijn u en uw gasten beschermd tegen een zonnesteek en zonnebrand en bij regen zit u allemaal lekker droog. Het toevoeren van frisse lucht is snel en eenvoudig mogelijk door het openen van een individueel element in de wanden. Bepaal voor de aanschaf ook hoeveel plaats u voor de tent beschikbaar heeft. Denk daarbij aan eventuele hindernissen als struiken, hekjes, perkjes en andere aanwezige decoraties. Naast de beschikbare plaats moet ook rekening gehouden worden met de gelegenheid en het aantal gasten. Tafels, banken, decoraties en misschien zelfs een klein podium vinden probleemloos plaats wanneer uw calculaties correct zijn uitgevoerd.

Ook interessant:

Naar boven