14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Pergola


Een pergola – de smaakvolle overdekking van uw buitenbereik

De pergola behoort tot de traditionele en esthetische overdekkingen van terras of (delen van de) tuin. Historisch aangelegd als een zuilengang over vele meters creëert u met een pergola van hout of metaal ook in kleine tuinen een geraffineerde, uitnodigende flair. In deze categorie van blumfeldt ontdekt u deze bijzondere vorm van overdekken en het beschermen van de privacy voor een aantrekkelijk prijs waarbij we ook opvallende en geliefde variaties zoals de rozenboog van hout voor u in het assortiment hebben.

Pergola van hout of metaal

Iedere pergola heeft dezelfde basis: Meerdere ‘poten’ ondersteunen een dak dat, afhankelijk van het materiaal en de uitvoering, dient als bescherming tegen inkijk, zon of andere weersomstandigheden. Afhankelijk van het formaat is een pergola voor terras of tuin geschikt als overdekking voor een zitgroep terwijl hij in langwerpige vorm graag gebruikt wordt om een overdekt pad tussen huis en garage te creëren.

De houten pergola behoort tot de meest geliefde uitvoeringen en zet de stijl van een natuurgetrouw vormgegeven tuin voort. Als overdekking is glas of doorzichtig kunststof populair. Hiermee geniet u van een functioneel regenscherm voor uw zithoek zonder dat u het licht van de zon verliest. Ook gesloten daken zijn verkrijgbaar wanneer u bewust voor schaduw kiest.

De palen en steunpilaren van een pergola bieten zich daarnaast ook aan voor het verrijken van uw tuinbeplanting. Zeker bij een houten pergola zijn de individuele palen een ideale begeleider voor klimrozen of hedera. Wanneer u een pergola aanschaft voegt u dus tegelijkertijd een bijdrage toe aan de natuurlijke groei in uw tuin en maakt van allerlei soorten planten een extra ornament.

Aantrekkelijke pergola varianten voor een bijzondere tuinesthetiek

Pergola’s van hoogwaardige en duurzame houtsoorten behoren tot de leidende varianten als het gaat om privacy en overdekkingen. Ze worden geleverd in meerdere onderdelen die met een beetje handwerk moeiteloos in elkaar kunnen worden gezet. Wanneer u bij de aanschaf van een pergola meer waarde hecht aan het decoratieve aspect in uw tuin is een houten rozenboog de ideale variant. Deze plaatst u als smaakvolle passage op uw tuinpaden met wild bloeiende rozen aan beide kanten.

Met de populaire standaard afmetingen, zoals 3 x 3 of 3 x 6 meter, vinden onze pergola’s in elke tuin of op elk terras een plaatsje. Wanneer u pergola’s met gebogen vormen en spannende designs op uw terras wilt,neem dan aanvullend een kijkje in het assortiment paviljoens van blumfeldt. Deze introduceren weer heel andere vormgevende ideeën voor uw buitenbereik waarbij deze, net als een pergola, van modern tot nostalgisch, talloze creatieve facetten vertegenwoordigen.

Nog meer tuinideeën opdoen

Naast duurzame pergola’s als overdekking of bescherming tegen inkijk vindt u bij blumfeldt alles dat uw tuinlandschap duurzaam opwaardeert. Creëer met onze tuinmeubels een uitnodigende ambiance onder uw nieuwe afdak en ga er gezellig zitten met vrienden of familie. Naast paviljoens, luifels en andere handige artikelen voor tuin- en terrasvormgeving helpt onze tuindeco u bij de visuele upgrade. Grijp comfortabel uw kans via het internet en zet uw individuele tuinconcept in realiteit om zonder verzendkosten te betalen en met een teruggavegarantie van maar liefst 60 dagen!

Ook interessant:

Naar boven