14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Spiegels


Wandspiegel - de must-have voor een mooie woning

Spiegels worden al honderden jaren zowel als decoratieve, als ook als functionele objecten ingezet. Ze bieden een eenvoudige, maar effectieve mogelijkheid, je huis groter en lichter te laten lijken. Tegelijkertijd creëren ze een illusie van diepte en ruimte. Er zijn ontelbaar veel vormen en varianten, zodat er voor iedere ruimte een goede spiegel bestaat: van de garderobe tot de badkamer, de woonkamer, de slaapkamer en zelfs het kantoor.

Lichtere vertrekken dankzij wandspiegels

Een strategisch geplaatste wandspiegel maakt elke ruimte gezelliger. Het reflecteert het natuurlijke licht van ramen en lampen, frist donkere hoeken op en laat de woonkamer stralen. Een goed geplaatste spiegel brengt sfeer in elk vertrek. Kamers lijken groter en interessanter met een spiegel.

Wandspiegels voor verschillende ruimtes

Spiegels zijn ideaal om kleinere vertrekken, zoals een gang of slaapkamer, optisch groter te laten lijken. Een grote wandspiegel laat een ruimte tweemaal zo groot lijken, zonder dat u meubels hoeft te verplaatsen of muren moet verven. Daardoor is het een perfect stijlelement, wanneer u het beste uit een kleine ruimte wilt halen.

Spiegel met houten frame als decoratief element

Spiegels zijn ideaal als wanddecoratie. Ze zorgen met hun unieke stijl voor een bijzondere structuur. Of het gaat om een weelderig gouden kader in barokstijl, een traditioneel kader van hout of een modern, minimalistisch kader: Spiegels veranderen het algehele indruk van een ruimte en geven deze een individuele sfeer. Afhankelijk van de gewenste vorm en grootte, is voor ieders budget wel iets naar smaak te vinden.

Badkamerspiegel

In de badkamer verandert de juiste spiegel de ruimte van een sombere, natte cel in een uitnodigende wellnessoase, waar iedereen zich na een stressvolle werkdag graag ontspant. Een goede badkamerspiegel biedt niet alleen praktische functies, maar harmoniseert ook de hele verschijning van een ruimte. Belangrijk bij het maken van uw keuze, is het formaat van uw badkamer. In een kleine badkamer past een kleine spiegel, die de ruimte niet verstikt. Is de badkamer wat groter, heeft een grote wandspiegel de juiste proporties. Onafhankelijk van de afmetingen van de ruimte, moet een spiegel minimaal 1/3 van de lengte van de wastafel hebben. Dit helpt om de ruimte te openen en evenwicht te creëren.

Ronde wandspiegel

Een andere belangrijke factor bij de keuze van een spiegel is de stijl. Wat past het beste bij de overige inrichtingselementen in de badkamer? Bij effen kastjes en modern beslag past een spiegel met een effen frame. Dit laat de andere elementen optimaal uitkomen, zonder met hen te concurreren. Een rode spiegel is een veelzijdige accessoire en past goed in elke ruimte.

Spiegels kopen - onmisbaar in de badkamer, stijlvol in woonruimtes

Een spiegel is functioneel in de badkamer en een spannende blikvanger in andere ruimtes. Ze vormen een stijlvol decoratief element, dat nooit uit de mode gaat. Kleine ruimtes worden optisch lichter doordat spiegels het licht reflecteren. In elk vertrek vormt een spiegel een interessant accent als wanddecoratie. In ruimtes met kleine ramen of ramen op het noorden, is een spiegel onmisbaar. Bovendien bestaat er voor iedere stijl een geschikte spiegel.

U bent op zoek naar een wandspiegel? Ontdek ons reusachtige assortiment!

Naar boven