Gaan zitten, voeten omhoog en ontspannen: Exclusieve fauteuils & stoelen bij blumfeldt ontdekken

Wie de dag graag comfortabel begint of samen ontspannen met vrienden samen wil zitten heeft een aangename ondergrond nodig: Hier presenteren we fauteuils en stoelen in een designbewuste en kwalitatief hoogwaardige selectie, die geen wensen overlaat als het gaat om comfort. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, kleuren en ontwerpen, zodat in combinatie met de bestaande inrichting een sfeervol concept met feel-good flair kan ontstaan.

Fauteuil met voetenbank: Een perfecte aanvulling voor nog meer comfort

Fauteuils (met voetenbank) hebben de laatste jaren een opmerkelijke comeback beleefd. In steeds meer woonkamers vind dit comfortabele meubelstuk weer een plaatsje als aanvulling op de bank. Gecombineerd met een voetenbank ontstaat een optisch aantrekkelijke plaats om je even terug te trekken, om tijd te verdrijven en te ontspannen, gewoon in je woonkamer. De hier beschikbare modellen laten zien dat deze klassieker zich uiterst modern en functioneel in elke ruimte kan invoegen. Talrijke combinatiemogelijkheden zijn mogelijk voor een heel individueel inrichtingsconcept.

Gestoffeerde stoel – de perfecte symbiose van design en hoogwaardige materialen

Vooral een gestoffeerde stoel belichaamt merkbaar comfort waarbij het zachte materiaal zich aangenaam naar de rug voegt. Op een stoffen bank kun je aangenaam zitten en een ontspannen pauze van het alledaagse leven inlassen. Wie liever voor helder en functioneel gaat kan kiezen voor eetkamerstoelen van hout of metaal. Stoffen elementen zorgen voor meer comfort waarbij de robuuste materialen zelf als klassiekers met veel andere meubelstukken te combineren zijn.

Klein maar effectief: Kleurrijke krukjes ontdekken

Een gestoffeerd krukje (ook wel poef of taboeret genoemd) vormt de ideale uitbreiding van een stoel. Wat dacht je ervan ’s avonds wat vaker de benen omhoog te leggen en je heerlijk te ontspannen? De beschikbare krukjes presenteren zich in moderne kleuren die meer levendigheid in elk vertrek brengen. De zachte bekleding en aangename stoffen (zoals zacht fluweel) zorgen voor een geslaagde flair. Naar wens kan het met ongewone kleuren of geraffineerde elementen, zoals een goudkleurige metalen ring, ook wat extravaganter worden gemaakt. Sommige modellen verspreiden zelfs een verleidelijke vintage charme die voor een nostalgische ambiance zorgt.

Inspiratie nodig?

Het is de moeite waard de actuele collectie te ontdekken. Wie wat verder naar beneden scrolt kan de meest geliefde modellen in deze categorie bekijken. Zinvolle productbeschrijvingen en overzichtelijk gepresenteerde top-features helpen om snel een kwaliteitsbewuste keuze te kunnen maken. Veel van de beschikbare modellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de afbeeldingen per kleur te actualiseren is goed te zien wat voor effect een andere kleurtint heeft. Met behulp van de zoekcriteria aan de linkerzijde is een selectie gebaseerd op de eigen wensen snel aan te maken. Prijs, materiaal, kleur of producttype: Met slechts enkele gegevens verschijnen voorstellen die 100% met je eigen wensen overeenkomen. Nog een paar keer klikken en de aankoop is moeiteloos voor elkaar. Direct begin de voorpret voor de op handen zijnde levering. Daarna hoef je alleen maar plaats te nemen en/of je voeten omhoog te leggen waarna je het stressvolle alledaagse leven eventjes heerlijk achter je kunt laten.

Ook interessant:

Naar boven