14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Functionele, comfortabele, elegante wc-brillen te koop bij blumfeldt

Wc-brillen zijn van die voorwerpen waar je nauwelijks aandacht aan besteedt totdat je er eentje nodig hebt, en toch gebruiken we ze elke dag: kortom, een banaal object, maar toch essentieel. Vaak nemen we niet de tijd om zijn kwaliteit te testen, we informeren ons niet en uiteindelijk kopen wat op ons pad komt. Toch is dit stuk van cruciaal belang voor onze badkamer en niet alleen uit esthetisch oogpunt maar ook vanwege veiligheid: wc-brillen met de verkeerde afmeting hebben de neiging te zakken als er iemand op zit en dat kan zelfs pijn doen. Bovendien zijn wc-brillen vaak ongewild de hoofdrolspeler in een bittere strijd tussen de geslachten: uit anatomische overwegingen gebruiken vrouwen hem liever als hij omlaag is, terwijl mannen hem omhoog willen hebben. Hierdoor is hij continue aan slijtage onderhevig, veroorzaakt door de bewegingen die nodig zijn om hem steeds weer in de juiste positie te krijgen. Alleen uitgerust met een softclose systeem zal je wc-bril op lange duur tegen de constante schokken bestand zijn.

Bij blumfeldt zijn we ons bewust van de belangrijkste kenmerken die een goede wc-bril moet bieden en in ons assortiment met producten vind je een variëteit aan kwalitatief goede universele wc-brillen die geschikt zijn voor iedere toiletpot. Onze toiletbrillen garanderen een maximum aan comfort, levensduur en elegantie. En wat nog belangrijker is, ze zijn hun geld meer dan waard. Zoek je een praktische oplossing om je wc-bril te vervangen en je hebt geen tijd om te zoeken naar het originele vervangende exemplaar van de toiletpotfabrikant? Dan kunnen onze stijlvolle, functionele wc-brillen jouw probleem heel eenvoudig oplossen. Lees verder om meer te weten te komen over hun kenmerken en vind het model dat het beste aan jouw wensen voldoet.

Waarop letten bij een wc-bril?

Goede wc-brillen moeten sterk zijn en comfort bieden. Veel mensen met verschillende lichaamsgewichten zitten iedere dag op het toilet. Stel je voor dat een toiletbril meer dan 100 kilo zou moeten dragen, wat is daarvan de uitwerking? Zal hij dat redden? Zal hij breken?

De scharnieren van de toiletbril zijn het meest kwetsbaar, maar ze toch worden vervangen, ook al is het een behoorlijke kostenpost en tijdsverlies en niet iedereen weet hoe dit precies moet. Sommige wc-brillen zijn breder en bieden een comfortabeler zitgenot. Het is belangrijk de juiste te kiezen die past bij jouw toiletmaat en er dient extra aandacht besteed te worden aan de stalen scharnieren die ervoor zorgen dat de wc-bil omhoog gezet kan worden. Na verloop van tijd kunnen ze losraken, verslechteren en niet meer soepel functioneren.

Fabrikanten van sanitaire producten bieden in het algemeen wc-brillen aan die compatibel zijn met hun speciale serie toiletpotten. Maar wat te doen als ze niet verkrijgbaar zijn? Om geen tijd te verspillen met het zoeken naar het juiste exemplaar kun je kiezen voor een van onze universele wc-brillen die perfect in orde zijn en zelfs redelijk geprijsd in vergelijking met de originele wc-brillen.

Bye bye lawaai met onze softclose wc-brillen

Word je kwaad of raak je geïrriteerd door het luide dichtslaan van de wc-bril? Als je er een hekel aan hebt om midden in de nacht gewekt te worden door het geluid van een op de toiletpot vallende wc-bril, dan zijn onze wc-brillen met softclose mechanisme de beste oplossing om deze overlast te vermijden. In tegenstelling tot de traditionele wc-brillen maken de softclose wc-brillen absoluut geen geluid en zorgen voor stilte en privacy in je badkamer. Ze zijn ook perfect voor kleine kinderen die moeilijkheden zouden kunnen hebben met het sluiten van de wc-bril zonder de grip te verliezen.

Onze softclose wc-brillen hebben een special sluitmechanisme, ontworpen om ze altijd zacht en rustig neer te laten en beschadigingen aan je toiletpot te voorkomen. Hij zou kunnen barsten door herhaaldelijke slagen door de vallende wc-bril. Onze softclose wc-brillen zijn veel hygiënischer dan de traditionele brillen, want je hebt slechts een vinger nodig om ze te sluiten en je voorkomt dat je de bril met je hand moet tegenhouden om te vermijden dat hij naar beneden klapt.

Belangrijkste voordelen van onze wc-brillen

Naast het feit dat ze je badkamer esthetisch gezien een plezier doen, zoals het geval is met andere elementen zoals gootstenen en wastafels, garanderen onze wc-brillen veiligheid en comfort. Als je je badkamer wilt vernieuwen zonder te veel te investeren, dan zijn ze een uitstekende aanvulling op de bestaande accessoires.

Onze wc-brillen zijn verkrijgbaar in de universele vorm, D-vorm en slim-vorm waardoor ze bijzonder gemakkelijk op iedere toiletpot passen. Dankzij het quick-release mechanisme kunnen ze zonder gereedschap worden verwijderd door gewoon op een knop te drukken en ze vanuit de beugel omhoog te trekken. Op die manier kun je de wc-bril en de toiletpot veel makkelijker schoonmaken, zelfs op plekken die normaal gesproken moeilijk te bereiken zijn en zo is meer hygiëne gewaarborgd. Het opnieuw aanbrengen is net zo gemakkelijk: zodra de bril zich in de scharnieren bevindt, hoef je alleen zachtjes te drukken om de wc-bril weer op zijn plek te krijgen.

Onze wc-brillen zijn vervaardigd van Duroplast, materiaal dat langdurig plezier garandeert en bestand is tegen extreme breektests, krassen en slijtage. Duroplast is waterproof, niet-ontvlambaar en het maakt het oppervlak van de wc-bril extreem hard en glad: de niet-poreuze kern maakt het mogelijk om maximale hygiëne in acht te nemen en zijn kwaliteit blijft zelfs na jaren regelmatig gebruik onveranderd.

Belangrijkste voordelen van onze wc-brillen

  • Eenvoudige montage: met de meegeleverde instructies en scharnieren van roestvrij staal kunnen onze wc-brillen in drie minuten tijd worden aangebracht.
  • Geluidloos softclose mechanisme: de wc-bril sluit stil, zonder gerammel of gekletter Quick-release mechanisme om de wc-bril eenvoudig te verwijderen voor het gemakkelijk schoonmaken zonder onnodig losschroeven zoals bij de gebruikelijke wc-brillen
  • Gemakkelijk te reinigen oppervlak van Duroplast
  • Lange levensduur dankzij hoogwaardig materiaal en secuur vakmanschap.

Ook interessant:

Naar boven