14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Tuinpaviljoen


blumfeldt tuinpaviljoen: Comfortabel en beschermd genieten

Stabiel, optisch mooi en gebruikersvriendelijk, deze drie eigenschappen combineert een hoogwaardig paviljoen van blumfeldt. U investeert in een vouwpaviljoen dat u jarenlang betrouwbaar tegen wind, regen en intense zonnestralen zal beschermen.

Robuust tuinpaviljoen voor talloze doeleinden

In deze shop vindt u kwalitatief overtuigende paviljoens, in elk formaat voor elke behoefte, zoals een paviljoen van 3 x 3 meter of een maatje groter van 3 x 4 meter. Alle paviljoens beschikken over een stabiel dak met een frame gemaakt van resistent materiaal. U kiest tussen een houten paviljoen of een paviljoen van metaal. Stabiliteit is gegarandeerd, ook bij sterke wind. Het dak beschermt u tegen regen, de zijwanden tegen wind en vocht. Niets staat uw tuinparty nog in de weg met een outdoor paviljoen van merkkwaliteit, ongeacht de gelegenheid. Voor een privé aangelegenheid, zoals een bruiloft of verjaardagspartij, levert een tuinpaviljoen net zo goed goede diensten als bij een zakelijk event. U kunt deze paviljoens daarnaast ook voor een markt of gelijkwaardig doeleinde inzetten.

Waterdicht vouwpaviljoen: Verbeterde waterafvoer

De paviljoens in ons assortiment kenmerken zich door een innovatieve constructie en optimale materialen. Een speciale PA coating van het dak en de zijpanelen zorgt ervoor dat het regenwater snel en volledig wordt afgevoerd. Dit gaat gepaard met twee voordelen: Ten eerste blijft het water niet op het dak liggen wat gevaar voor instorting voorkomt. Een overbelasting van het dak is dus uitgesloten. Ten tweede profiteert u omdat het dak en de zijpanelen rap opdrogen. U kunt uw paviljoen probleemloos opbergen zonder schimmelgevaar.

Hoogwaardige tuinpaviljoens: Functioneel en aantrekkelijk

De hoogste prioriteit van het paviljoen is u te beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Naast regen en wind geldt dat ook voor felle zonnenstralen. De tuinpaviljoens in onze shop werpen een aangename schaduw. Het functionele is bovendien niet alles. De paviljoens zien er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Exclusieve designs waarderen uw buitenbereik op. Met deze paviljoens verrijkt u uw tuinambiance op zinvolle wijze en voegt indrukwekkende kleurrijke accenten toe.

Moeiteloos op te bouwen, moeiteloos op te bergen

Een ander criterium bij het kiezen van een geschikt paviljoen is de gebruikersvriendelijkheid. Ook bij dit aspect maakt u met een paviljoen van blumfeldt de juiste keuze. U monteert de paviljoens met een paar handgrepen waarbij enige vorm van handvaardigheid niet vereist is. Volgt u zich simpelweg de instructies in de begrijpelijk geschreven montagehandleiding (in Duits en Engels) die met elk tuinpaviljoen wordt meegeleverd. De noodzakelijke accessoires voor montage (zoals haringen) zijn inbegrepen. U bouwt uw paviljoen in een handomdraai op en breekt het, wanneer nodig, ook weer af. Een vouwpaviljoen bergt u plaatsbesparend op wat opnieuw een voordeel is van ons assortiment.

Op zoek naar een paviljoen? Ga voor kwaliteit!

Paviljoens van blumfeldt voldoen aan de hoogste standaards. U schaft een houten of metalen paviljoen aan waar u heel wat jaartjes plezier van zult hebben. De eenvoudige montage en demontage zijn twee verdere pluspunten die pleiten voor een outdoor paviljoen uit ons assortiment.

Ook interessant:

Naar boven