14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Badkamer


Deze badkamer zorgt voor een perfect begin van de dag

Hoe klein de badkamer ook is: In de dagelijkse routine speelt hij een grote rol. Hier beginnen we de dag, hier frissen we ons op en ontspannen we ons 's avonds voordat we het bed ingaan. Voor ons welzijnsklimaat is een vriendelijke en functioneel ingerichte badkamer van groot belang. Hier hebben we voor dit doel online een aantrekkelijke selectie badkameritems samengesteld. De verhuizing nadert of het wordt tijd voor nieuwe glans in uw oude badkamer? Met een paar klikken worden de gewenste producten rechtstreeks bij u thuis geleverd.

Deze badkameruitrusting is onmisbaar in het dagelijks leven

Hoe belangrijk een complete badkameruitrusting is, merken we pas als er iets ontbreekt of zich niet onder handbereik bevindt. Wie een kleine badkamer wil inrichten, moet in ieder geval op de structuur letten: Hoe kleiner de ruimte, hoe opgeruimder die dient te zijn. Wandrekken en wasmanden zijn in dit opzicht onmisbaar, om de aanwezige plaats optimaal te gebruiken en ook door met natuurlijke materialen optische highlights met huiselijke warmte te creëren.

Met een flexibel te plaatsen douche- of badrek is tijdens het verzorgen van het lichaam of een ontspannend moment voor uzelf alles onder handbereik. Een handige uittrekbare stang maakt het mogelijk de douche zonder boren en zonder overstroming te gebruiken. Hoogwaardige scharen en borstels leveren in de badkamer een onmisbare bijdrage aan de lichaamsverzorging. Handdoekhouders behoren tot de klassiekers, die in geen badkamer mogen ontbreken.

Alles voor een badkamer waar je je goed in voelt

Afgezien van de functionele inrichting, heeft het welzijnsklimaat van de badkamer vooral warmte nodig. Hiervoor hebben we plaatsbesparende verwarmingen, die zich ook in kleine ruimtes flexibel in laten bouwen. Wastafels worden meerdere malen per dag gebruikt. Wanneer tekenen van gebruik of beschadigingen nogal duidelijk zichtbaar zijn, kan een vervanging van de totale badkamer inboedel een nieuwe flair opleveren.

Badkamerinrichting online kopen: Over elk detail is nagedacht

Ook iets wat dagelijks gebruikt wordt en dus een typisch slijtageonderdeel is: De toiletbril. We hebben stabiele en duurzame toiletbrillen voor u. Het inbouwen is door het comfortabele mechanisme snel voor elkaar. Een ingebouwd sluitsysteem zorgt er bij moderne modellen voor, dat er geen lawaai meer wordt veroorzaakt, wanneer de toiletdeksel, vooral 's nachts, per ongeluk uit uw handen valt. Hier wordt gelijk duidelijk dat bij de inrichting van een badkamer, kleine details voor een kwalitatief verschil zorgen als het gaat om het alledaagse comfort.

Met een paar klikken een functionele badkameruitrusting kopen

Een ding is zeker: In een kale badkamer voelt niemand zich lekker en begin je de dag al helemaal niet ontspannen. In zoverre is deze selectie inrichtingsideeën een toegevoegde waarde voor het alledaagse leven. Hier vindt u functionele en stijlvolle alledaagse hulpjes, die ook een kleine douchecel een persoonlijke flair kunnen geven. De inrichtingsideeën zijn door onze deskundigen op elkaar afgestemd, zodat u met niet meer dan een paar klikken een complete badkamerinrichting kunt bestellen. Na de levering gaat het heel snel: Plaatsen, bevestigen, schroeven, en direct kunnen uw nieuwe badkameritems dag na dag worden gebruikt.

Naar boven