14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Deze fotolijsten brengen herinneringen tot leven

De kamer is helemaal ingericht, maar er mist nog iets aan de muur en op het dressoir! Precies, mooie foto's in lijstjes, die voor een persoonlijke flair zorgen en herinneringen aan fijne momenten zichtbaar maken. Geen inrichting is perfect zonder foto's. In zoverre zijn fotolijsten decoratieve objecten, die in bijna elk huishouden aanwezig zijn. Met de hier beschikbare selectie zijn foto's niet alleen effectief te presenteren, maar ook te beschermen. Fotoliefhebbers vinden in deze categorie veel verschillende formaten (bijv. fotolijst van 50x70), waarmee elke momentopname perfect kan worden gepresenteerd.

Alles in een (foto)lijst! Dat is uiteraard mogelijk

Veel mensen gebruiken lijstjes voor foto's zonder erbij na te denken over wat de mogelijkheden zijn. Bij de hier verkrijgbare modellen gaat het om blikvangers, die staand of hangen kunnen worden gebruikt. Ook als het gaat om de vorm (portret of landschapsformaat) bestaat er de nodige vrijheid, zodat elke afbeelding perfect tot zijn recht komt. Verschillende kleuren, designs en materialen maken het mogelijk om fotolijsten op de inrichting af te stemmen. Houten lijsten overtuigen met hun natuurlijke charme, die een gezellige warmte uitstraalt. Wie het graag wat individueler maakt, kan kiezen voor een gekleurde lijst.

Fotolijsten met passe-partout kopen: Dat mag gezien worden

Hierbij gaat het om een rand in een lijst, die de eigenlijke afbeeldingen krachtiger in focus zet. Dit effect werkt door een optische vergroting van de lijst. Dat deze lijsten erg populair zijn, komt ook door nog een ander voordeel: De extra laag papier beschermt de foto's doordat het glas niet rechtstreeks op de foto ligt. Wie iets speciaals voor zijn foto's wil, kan doelgericht naar passe-partouts zoeken.

Welke formaten fotolijsten zijn er?

Hier vindt u in één oogopslag alle gangbare formaten terwijl u scrolt. Hoe groot moet de fotolijst zijn? Hij moet passen bij de externe afmetingen van de foto, dus bij twijfel even een liniaal pakken. Wie graag voor zekerheid kiest, neemt een fotolijst van hout of ander materiaal, liever wat groter. Als de lijst te klein is moet de foto bijgeknipt worden, en dat is meestal niet de bedoeling. Tenslotte gaat het erom foto's te bewaren!

De ene foto is mooier dan de andere? Set fotolijsten kopen!

U vindt het lastig om te beslissen welke foto's u op wilt hangen? Vooral op vakantie worden heel wat prachtige momenten vastgelegd, die met onvergetelijke herinneringen verbonden zijn. En ook kinderen leveren, terwijl ze opgroeien, ravotten en experimenteren, heel wat fraaie plaatjes. Een set fotolijstjes is dan ideaal om een muur met talloze foto's tot leven te wekken. Bij de vormgeving van een complete muur is het mogelijk een verhaal te vertellen en, bijvoorbeeld, het opgroeien van de kinderen fotografisch vast te leggen.

Fotolijsten kopen - Conclusie

Altijd aanwezig en een update is niet nodig, hoogstens in de vorm van een nieuw lijstje: Ook wanneer de meeste foto's tegenwoordig digitaal verzonden en verwerkt worden, blijft de klassieke, tastbare versie onafgebroken geliefd. Dit is ook de reden dat digitale fotolijsten eigenlijk nooit werkelijk doorgebroken zijn. Geen wonder, want een traditionele uitvoering is flexibel aan de muur te hangen of neer te zetten. En het vormt ook geen bezwaar om foto's van tijd tot tijd te vervangen. Tenslotte zijn onze houten fotolijsten ervoor gemaakt om lang plezier van te hebben in het alledaagse leven.

Naar boven