14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Schommelbanken


Schommelbank: Zacht swingend in je persoonlijke welzijnsoase

Schommelsbanken zijn het toppunt van ontspanning buitenshuis. Lekker weg van de alledaagse stress met lichte schommelbewegingen die de ziel laten lachen en een zacht briesje – alleen de gedachte eraan maakt je al blij. Vreemd toch dat deze tuinmeubelstukken zolang en zover uit de gedachten verdwenen waren. Maar nu zijn ze er weer en heroveren ze, enigszins gereviseerd, hun plaats in de tuin, op het terras of op het balkon. Een modern esthetisch design laat de herinnering aan de felgekleurde modellen uit het verleden verdwijnen. Ergonomisch gevormde ligvlakken, verstelbare leuningen en voetsteunen of individueel opgehangen zittingen overtuigen met royaal comfort en functionaliteit. Elke blumfeldt hollywoodschommel is een klein welzijnsparadijs op zich – een oase om je terug te trekken en waarin je heel ontspannen nieuwe krachten kunt opdoen.

Het frame: ‘Eeuwig’ staal of hout

Wanneer je erover nadenkt een Schommelbank te kopen is het aan te raden eerst te kijken naar welk frame-materiaal je voorkeur heeft. Blumfeldt heeft hollywoodschommels van stalen buizen met poedercoating of van weerbestendig larikshout. Staal maakt imposante maar ook filigrane bochten mogelijk, trotseert alle soorten weersomstandigheden en heeft maar een minimum aan onderhoud nodig om spreekwoordelijk ‘eeuwig’ te blijven staan. Een hollywoodschommel van hout heeft een ‘natuurlijke’ en authentieke optiek. Blumfeldt gebruikt hard, massief larikshout dat voorzien is van een beschermende deklaag. Echt hout werkt en wisselt in de loop van de tijd van kleur of krijgt eventueel kleine scheurtjes. Deze veranderingen hebben geen invloed op de functie noch de stabiliteit maar onderstrepen eerder het unieke karakter van de tuinschommel. De beschermende laag moet met regelmatige tussenpozen worden vernieuwd.

Schommelen tussen zware gewichten en lichte weefsels

Afhankelijk van het model kunnen de afmetingen van de hollywoodschommels enigszins variëren. Optimaal is een platte ondergrond met voldoende plaats voor de schommelbeweging en daarnaast een plaats waar de schommel niet in de weg staat, wanneer u het gras wilt maaien bijvoorbeeld. Hollywoodschommels van blumfeldt wegen minimaal 45 kg en zijn standvastig bij harde wind. De maximale belasting mag niet overschreden worden om permanente schade te vermijden. Modellen met doorgaande of extra brede ligvlakken zijn voorzien van een scheurvast en huidvriendelijk polyester weefsel dat de fantastische eigenschap bezit dat het ook bij hoge temperaturen niet snel warm wordt. Polyrotan, dat bijvoorbeeld al gebruikt wordt voor varianten met twee individueel opgehangen zittingen, combineert een aantrekkelijke optiek met een weerbestendige functionaliteit.

Tuinschommel met dak en bergruimte: Goed beschut en zacht ondersteund

Absoluut onmisbaar bij een hollywoodschommel met ligfunctie om ontspannen te kunnen lezen of wegdommelen – alleen een hollywoodschommel met dak mag zich een hollywoodschommel noemen. Waterafstotend polyester toont hier zijn volledige potentieel: Het materiaal werpt weldadige schaduwen, filtert de schadelijke UV-straling en blijft dankzij een speciale coating kleurvast. Voor de aangename knuffelfactor zorgen bij elke hollywoodschommel de kussens. De bekleding is precies op maat gemaakt en voorzien van een bij het model passende hardheidsgraad. Vuil kan probleemloos weggeveegd worden.

Een schommelbank bij blumfeldt

U wilt graag een schommelbank kopen die nog meer comfort, ja zelfs luxe biedt? Geen probleem. Modellen in boudoir-stijl combineren de levendige opgewektheid van outdoor ontspanning met de intimiteit van privacy. Weerbestendige gordijnen met lussen kunnen naar wens aan de voor- en achterkant van de schommelbank worden dicht getrokken en weren zo nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers. De blumfeldt luxe hollywoodschommel betovert met de mondaine flair van het ontspannen ronddwalen of bewijst zich als het perfecte oord voor een ongestoord middagdutje. Ruim honderd jaar na zijn uitvinding verspreidt de hollywoodschommel opnieuw een vrolijke en idyllische charme vol optimisme. Geef er gerust aan toe.

Ook interessant:

Naar boven