14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Sproeisysteem voor tuin en kamerplanten

Wie zelf voor talloze planten zorgt, kan met de tuinbewateringsproducten veel tijd besparen tijdens een hete, droge zomer. Een heel modern sproeisysteem in de tuin vergroot het comfort door een automatische watertoevoer in broeikassen, bloempotten of een kweekbak. Daarnaast heeft blumfeldt voor geïnteresseerden ook apparatuur voor de bewatering van kamerplanten binnenshuis of een vistoren, waarmee u vissen in de tuinvijver boven het wateroppervlak kunt bestuderen.

Volautomatische irrigatie met gebruik van stroomnet of zonne-energie

Zodra huizenbezitters een bewateringssysteem met modern controleapparaat installeren, kunnen talloze planten daar volautomatisch mee besproeid worden. De programmering van een automatisch sproeisysteem is in veel gevallen aan een individueel ritme aan te passen. Naast de tijd tussen de sproeifases, kunnen gebruikers ook de duur van de bewatering naar wens instellen.

Wie op zoek is naar een bewateringssysteem voor de tuin, ontdekt modellen op zonne-energie, wat een interessant alternatief vormt tegenover de klassieke stroomverbruikers. Het gebruik via een zonnepaneel functioneert met voldoende zonlicht op een open stuk terrein zonder aanvullende bron van stroom en lange kabel. Met een geschikte waterbron in de buurt maakt het gebruik van zonne-energie een stroombesparende en milieuvriendelijke, flexibel inzet van deze technologie mogelijk.

Beregeningsinstallatie voor de regelmatige verzorging van kamerplanten

Terwijl een regelmatige watervoorziening voor kamerplanten ook in de winter en tijdens regenachtige periodes noodzakelijk blijft, willen veel plantenbezitters ook binnenshuis een geschikt bewateringssysteem. Hierdoor kunnen mensen die hun woning voor vakantie of andere gelegenheden verlaten, hun planten probleemloos aan betrouwbare apparaten overlaten die zich om de watervoorziening bekommeren. Het is niet bepaald noodzakelijk om voor elke individuele plant een eigen systeem aan te schaffen.

In veel gevallen is het de moeite waard om te investeren in een apparaat dat meerdere potplanten tegelijk van water voorziet. Geïnteresseerden ontdekken, bijvoorbeeld, moderne systemen, die via een hoofdapparaat aan een emmer met aanzuigpomp worden bevestigd. Het hoofdstation van een geschikt model is dan weer in staat het water via verschillende openingen in de aarde van de potten te laten vallen.

Vistoren voor het bestuderen van de waterdieren boven de vijver

Vistorens bieden een vijverbezitter de kans om de vissen in een tuinvijver boven het wateroppervlak te bewonderen. In de toren wordt het vijverwater door een vacuüm verhoogd. Hierdoor kunnen bewonderaars een heldere blik op de vissen in een vijver werpen. Terwijl de zon het water binnenin verwarmt, zwemmen de vijverbewoners op zomerse dagen vaak naar boven en laten zich zo aan de vijverbezitters zien. De verschillende modellen vistorens onderscheiden zich in hoogte. De grootte van de vijver en de vissen beslissen welke productvariant in individuele gevallen aan te bevelen is.

Automatische hulp in de tuin met een sproeisysteem van blumfeldt

Op zoek naar het juiste bewateringssysteem ontdekken klanten, bij blumfeldt, hoogwaardige en variabele producten met een eerlijke prijs. Mensen met een reusachtige tuin vinden net zo gemakkelijk iets van hun gading, als mensen met een huis gevuld met kamerplanten. De keuze uit verschillende modellen met volautomatische bediening en werking op zonne-energie of netstroom, laat maar zelden wensen onvervuld. Een ander interessant aanbod wordt gevormd door de vistorens, die een fascinerende attractie vormen in een tuinvijver.

Naar boven