14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Paviljoens & tuinprieel: aantrekkelijke oplossingen voor tuin en terras

Om onbeperkt van uw tuin of terras te genieten is de bescherming tegen nieuwsgierige blikken van buren en voorbijgangers evenals tegen weer en wind onmisbaar. Met een afdak of schutting in deze categorie koopt u de ideale accessoire om zich in eigen tuin nog beter te kunnen ontspannen. Het blumfeldt assortiment heeft met stijlvolle pergola’s tot royale partytenten talrijke oplossing beschikbaar die als schutting of afdak uw buitenbereik opwaarderen.

Effectief windscherm of privacy bescherming voor uw terras

Onze oplossingen voor het afdekken van uw terras of tuin zijn veelzijdig en moeiteloos aan de bouwstijl of grootte van uw huis aan te passen. Met robuuste zonneschermen en luifels beschermt u naast balkon of terras ook uw entree, bijvoorbeeld als bescherming tegen de regen boven de voordeur. De combinatie van luifel en schuttingen is in veel modellen mogelijk om regen, wind en inkijk van alle kanten op afstand te houden.

Met duurzame en watervaste materialen, zoals een schutting van hout, vult u de stijl van uw tuin op natuurlijke en esthetische manier aan. In combinatie met aluminium als licht maar resistent materiaal of hoogwaardige dekplaten combineert u met blumfeldt hoogwaardige artikelen tot unieke, functionele afdakken. Naast de klassieke vierkante en rechthoekige vormen vindt u bij ons esthetische varianten zoals bogen die u naast de beschermende functie ook voor klimrozen of andere planten kunt gebruiken.

Een overzicht van verschillende soorten moderne afdakken

  • Pergola’s: Deze compacte bescherming wordt vrij in de tuin geplaatst en biedt een veilige bescherming tegen zonlicht en regen. De afmetingen van een pergola zijn over het algemeen compact en maken het mogelijk een aantrekkelijke zithoek in uw tuinlandschap te creëren.
  • Partytenten: Wanneer u regelmatig met vrienden of familie in de tuin geniet zijn onze partytenten een ideale bescherming. Met hun grote afmetingen bieden ze plaats aan talrijke personen en vormen een perfecte bescherming tegen de regen bij feestjes, etentjes of gezellige bijeenkomsten.
  • Paviljoens: Met een paviljoen kiest u, net als bij een pergola, voor een compacte bescherming van uw privacy en tegen de zon in een aantrekkelijk design. In een paviljoen vinden één of meerdere personen onderdak in uw tuin waarbij verschillende materialen de lichtinval en de mate van bescherming bepalen.
  • Luifels en zonneschermen: Deze inkijkbescherming voor terras en balkon is speciaal voor bevestiging aan de woning bedacht. De speciale overdekking koopt u voor het uitbreiden van uw woonbereik, bijvoorbeeld om in de zomer direct vanuit de keuken of de eetkamer door openstaande deuren naar buiten te lopen.

Schutting kopen: comfortabel en gunstig online

Wanneer u een nieuw en duurzaam afdak zoekt of met een schutting van meer privacy wilt genieten, biedt ons blumfeldt assortiment talloze inspiratie. Gedetailleerde informatie over elk afdak of schutting vindt u bij het betreffende artikel. Daarnaast staan wij onze klanten altijd graag met raad en daad terzijde. Met de gratis verzending en het herroepingsrecht van 60 dagen bieden wij u aanvullende voordelen bij het kopen van schermen en het ontwerpen van uw tuinlandschap. Blumfeldt verbindt kwaliteit voor uw buitenbereik met aantrekkelijke aankoopprijzen, die ook voor onze tuinmeubels, vuurhaarden en andere outdoor artikelen op uw wachten.

Ook interessant:

Naar boven