14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Meubels & Woonaccessoires


Meubels en Woonaccessoires in je woning

Je eigen huis wordt pas je persoonlijke droomwoning wanneer je het individueel vormgegeven hebt met meubels en accessoires. blumfeldt biedt hiervoor een reusachtig assortiment woonideeën voor ieder zijn smaak. Stijlvolle zitmeubels, trendy woonaccessoires en lampen in retrolook: Hier vind iedereen zijn persoonlijke highlights. In talrijke aantrekkelijke designs, kleuren en stijlen voegen meubels en accessoires zich harmonieus in elk interieur.

Stijlvolle meubels voor wonen en welzijn

Bij de vormgeving van je interieur vormen meubels wel de belangrijkste groep. Ze vormen niet alleen de basis voor een individueel ruimtelijk concept, maar zijn ook de plaats waar we de meeste tijd op doorbrengen. Reden genoeg dus om goed op te letten wanneer je op zoek gaat naar een tafel, stoelen of bankstel.

In ons assortiment hebben we een royale keuze tijdloze klassiekers waarmee heel veel verschillende woonstijlen kunnen worden gecreëerd en gecombineerd. Luchtige stoelen en fauteuils geven een woonkamer een moderne, stijlvolle uitstraling terwijl hoogwaardige stoffen meubels voor comfort zorgen. Klassieke houten meubels hebben een rustieke flair, terwijl moderne stoelen en fauteuils met stalen onderstel staan voor ultramodern en innovatief. Geraffineerde combinaties van materialen maken van meubels daarentegen een blikvanger in elke woon- en eetkamer.

De hedendaagse badkamer: Uitnodigend en gezellig

De moderne badkamer is allang niet meer uitsluitend de nuttige ruimte die het was maar heeft zich omgetoverd in een behaaglijke wellness- en welzijnsoase. Reden genoeg om ook hier op edele accessoires en moderne radiatoren te letten. Tenslotte brengen we nogal wat tijd hier door en laten we hier het stressvolle alledaagse leven van ons afglijden.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een opvallende design wastafel, een gezellig zitje naast het bad of een ruimtebesparende buizenradiator met handdoekhouder? De moderne badkamerinrichting weet comfort en design als nooit tevoren op een aantrekkelijk manier te combineren. Hier ontstaan ware woondromen die uitnodigen tot uitgebreide wellnessbehandelingen.

Woonaccessoires voor een individuele touch

In woon- en slaapkamers zorgen zorgvuldig geselecteerde accessoires voor de nodige gezelligheid en voor een sfeervol ruimtelijk concept. Een booglamp dompelt je favoriete fauteuil in een zacht licht, een slaapbevorderende gewichtsdeken nodigt tot knuffelen en ontspannen uit en gestoffeerde krukjes vullen het meubilair op een aantrekkelijke manier aan. Accessoires geven je inrichting de finishing touch en zetten specifieke kleuraccenten.

Bij blumfeldt bieden we een groot assortiment schitterende decoratieve items aan die de aanwezige inrichting op stijlvolle manier aanvullen. Tenslotte zijn het vaak de kleine dingen die ons huis leven inblazen en die belangrijke persoonlijke noot toevoegen. Discreet in zachte kleuren, in klassiek design of bont en opvallend: Hier vind iedereen de passende accessoires voor zijn of haar inrichting.

Meubels en accessoires kopen

Meubels en accessoires zijn onmisbare elementen als het erom gaat je eigen vier muren leven in te blazen. Ze introduceren onze eigen stijl in elk vertrek en veranderen kale ruimtes in gezellige kamers waar we graag verblijven.

blumfeldt presenteert regelmatig nieuwe aantrekkelijke en decoratieve items voor de individuele vormgeving van woon- en werkruimtes. Modern meubilair, accessoires en textiel vormen de perfecte basis om je eigen woondroom op je eigen manier te verwezenlijken. Alle meubels koop je comfortabel en veilig online bij blumfeldt.

Ook interessant:

Naar boven