Augustus - Terrashaard

Terrashaard , Brons , Gietijzer
169,98 € incl. BTW 344,99 €
Direct leverbaar | Levertijd: 8 - 10 dagen
 • Gratis bezorging, Verzendkosten: 0,00 €
 • 60 dagen retourrecht
 • Vooruitbetalen per bank/giro
Augustus - Terrashaard
Gebruikers-
handleiding

Top features

 • Decoratieve terrashaard voor het verwarmen van zithoeken op terras of in de tuin
 • Antiek design en versieringen op de kogelvormige vuurschaal en de schoorsteen
 • Inclusief houtskoolrooster en pook
 • Het rooster is tevens geschikt voor grillen
 • 3 massieve, kogelvormige standvoeten

Productdetails

Er gaat niets boven een knapperig haardvuur! Wanneer het wat fris op het terras of in de tuin wordt, staat de Blumfeldt Augustus terrashaard, klaar om u van een heerlijke warmte te voorzien.

Met de Blumfeldt Augustus tuinkachel wordt het al gauw lekker warm: de stabiele oven is volledig van breukvast gietijzer veraardigd en verspreidt binnen enkele minuten een weldadige warmte. Simpelweg kool, hout of houtskool binnen in de vuurschaal aansteken en van urenlange warmte genieten. Een praktische ventilatieklep in de bodem zorgt ervoor dat het vuur snel oplaait en het deurscherm voorkomt dat de vonken alle kanten opvliegen en maakt tegelijkertijd een mooi zicht op de vlammen mogelijk. Dankzij de 1,20 m hoge schoorsteen stijgt de rook snel op en wordt direct afgevoerd terwijl de warmte goed verdeeld en afgegeven wordt. Met zijn chique antieke design, in de stijl van een Romeinse oven, verwarmt de Blumfeldt Augustus terrasoven niet alleen krachtig, hij verleent ook een unieke ambiance. De decoratieve versieringen en de warme bronskleur onderstrepen deze ambiance nog verder. En dankzij het eveneens meegeleverde rooster kunt u de oven ook nog eens gebruiken voor het grillen van uw avondmaaltijd.

Geniet u de herfst en de winter in de vrije natuur met weldadige warmte: de Blumfeldt Augustus terrashaard  ontsteekt op elk moment in vuur en vlam voor u.

Laat meer zien

Top features

 • Deurscherm tegen opspringende vonken en voor een fascinerend zicht op de vlammen
 • Terrashaard in antieke stijl
 • Vervaardigd van robuust, breukvast gietijzer
 • Kogelvormige vuurschaal
 • 1,20 m hoge schoorsteen voor een correcte rookafvoer en een verbeterde hitteverdeling
 • Ventilatieklep in de bodem voor het snel en eenvoudig aansteken
 • Decoratieve ijzeren versieringen op de vuurschaal en schoorsteen
 • Demonteerbaar in het midden
 • Voor gebruik met hout, kool en houtskool
 • Afmeting: ca. 40 x 124 x 40 cm (BxHxD)
 • Gewicht: 43,5 kg

Gebruikershandleiding in pdf formaat

Augustus tuinkachel terrashaard gietijzer 120 cm antiek brons design

Omvang levering

Omvang levering
 • 1 x Terrashaard
 • 1 x Houtskoolrooster
 • 1 x Pook
 • Gebruiksaanwijzing

Direct leverbaar | Levertijd: 8 - 10 dagen

Klantenbeoordelingen

(3 Beoordelingen) Je mening toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.

Klantenmeningen uit andere landen

Gecontroleerde beoordeling

Versand hervorragend....alles unbeschädigt und vollständig angekommen. Der Zusammenbau ist aufgrund der detaillierten Beschreibung kein Problem. 10 Sterne für Service und Produkt.....

Verzending uitstekend....alles is onbeschadigd en compleet aangekomen. De montage is door de gedetailleerde beschrijving geen probleem. 10 sterren voor service en product.....

Gecontroleerde beoordeling

Magnifique produit haute gamme produit conforme à la description , à l’épreuve du temps. Je recommande totalement.

Prachtig high-end product, product voldoet aan de beschrijving, de tand des tijds. Ik raad het helemaal aan.

Gecontroleerde beoordeling

Pros
====
Construction: Except for the door and chimney cover, the stove is entirely cast iron. User reviews of competitor products often suggest that chimneys and legs tend to be made from steel which rusts. The item is very sturdy, even in moderate wind.
Design: The pattern and bolted-on ornaments have an appealing oldy-world design.
Function: There’s good access to the fire pit, with a grill inside for holding logs
Shipping: Blumfeldt’s communication and shipping during delivery were sound. Though the cardboard box looked battered upon arrival, the contents were protected by Styrofoam. Perhaps a thicker box warranted for such a heavy item.

Cons
====
Construction: There’s no door catch to hold the door open. Solved by propping up a piece of wood between the open door and the ground. The weld seams on the chimney prevent the chimney cover from sitting flush.
Instructions: The diagram is acceptable for figuring out how to assemble the large pieces. But detail is lacking for smaller pieces, like the brackets that hold the top and bottom bowl pieces together and the bolts, washers, lock washers and nuts. I shouldn’t have to waste time trying to figure out what should be obvious from the instructions.

Verdict
======
Pleased with my purchase. Item quality after assembling and usage is sound. Blumfeldt service was good.

Pluspunten ==== Constructie: Behalve de deur en het schoorsteendeksel is de kachel geheel van gietijzer. Gebruikersrecensies van producten van concurrenten suggereren vaak dat schoorstenen en poten vaak gemaakt zijn van staal dat roest. Het item is zeer stevig, zelfs bij matige wind. Design: Het patroon en de vastgeschroefde ornamenten hebben een aantrekkelijk ouderwets design. Functie: Er is een goede toegang tot de vuurplaats, met een grill aan de binnenkant voor het vasthouden van houtblokken Verzending: Blumfeldt's communicatie en verzending tijdens de levering waren goed. Hoewel de kartonnen doos er bij aankomst gehavend uitzag, werd de inhoud beschermd door piepschuim. Misschien is een dikkere doos gerechtvaardigd voor zo'n zwaar item. Nadelen ==== Constructie: er is geen deurvanger om de deur open te houden. Opgelost door een stuk hout tussen de open deur en de grond te stutten. De lasnaden op de schoorsteen voorkomen dat het schoorsteendeksel gelijk komt te liggen. Instructies: Het diagram is acceptabel om uit te zoeken hoe de grote stukken in elkaar moeten worden gezet. Maar detail ontbreekt voor kleinere stukken, zoals de beugels die de bovenste en onderste schaalstukken bij elkaar houden en de bouten, ringen, borgringen en moeren. Ik zou geen tijd moeten verspillen met proberen uit te zoeken wat duidelijk zou moeten zijn uit de instructies. Vonnis ====== Blij met mijn aankoop. Artikelkwaliteit na montage en gebruik is goed. Blumfeldt-service was goed.