14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Dierhuis kopen: Vogelhuis, vleermuiskast, egelhuis en meer

Een tuin vol dieren is een mooie en levendige tuin. Om onze gevederde, zoemende, springende en krabbelende medewezens uit te nodigen, zijn dierenhuizen ideaal. Hier, in de blumfeldt shop, vindt u geschikte onderkomens voor vogels, insecten, eekhoorntjes, egels en vleermuizen. Profiteer van ons assortiment voederhuisjes, slaapplaatsen en nestkasten. De dierenhuizen in ons assortiment zijn gemaakt van onbehandeld natuurhout, afgestemd op de speciale behoeften van individuele soorten en ook nog eens prachtig uitgevoerd.

Vogelhuis voor holenbroeders en halfholenbroeders

Onze gevederde vrienden verrukken ons met hun gezang en zijn daarnaast ook nog eens prachtig om te zien. Bij blumfeldt vindt u nestkasten voor holenbroeders, zoals meesjes, spreeuwen en vinken, en voor halfholenbroeders, zoals roodborstjes en winterkoninkjes. Om zoveel mogelijk soorten een geschikte broedplaats aan te kunnen bieden, is het een goed idee om nestkasten voor beide broedtypen te plaatsen.

Ze zijn direct van elkaar te onderscheiden. Holenbroeders geven de voorkeur aan zo klein mogelijke toegangen, terwijl halfholenbroeders graag een wat grotere opening in hun broedhol hebben. Beide varianten zijn voorzien van een handig ophangsysteem. Daarnaast bieden we u de keuze tussen een puntdak en een plat dak.

In het koude jaargetijde zijn voederhuisjes voor vogels perfect om de tjilpende bevolking in uw tuin te verzamelen. We hebben voederhuisjes op in een boom te hangen of aan de huismuur, maar ook uitvoeringen met standvoet die u overal neer kunt zetten.

Insectenhotel voor bijen, vlinders, kevers en co.

Insecten spelen een belangrijke rol in het natuurlijke evenwicht van uw tuin. Ze dienen als voedsel voor vogels, bestuiven bloeiende planten en zijn vaak zelf ook nog heel mooi om te zien. Denk alleen maar aan vlinders. Veel insecten zijn bovendien meesters in de biologische ongediertebestrijding.

Met één van onze insectenhotels wordt uw tuin alleen maar aantrekkelijker voor bijen, vlinders, kevers en andere nuttige insecten. De insectenhotels zijn geschikt als broedplaats, schuilplaats en winterverblijf voor verschillende soorten. Daarvoor zorgt de onderverdeling in verschillende, gestructureerde ruimtes. Dat zijn feitelijk de individuele suites van het insectenhotel.

Egelhuisjes bieden een allround verblijf voor onze stekelige vrienden

Met een egelhuisje uit onze shop koopt u een allround aanbod voor onze stekelige gasten. Ze zijn het hele jaar te gebruiken als schuilplaats voederplaats en slaapplaats. Met wat bladeren, stro of houtwol zijn egelhuizen perfect voor het bouwen van een nest. De constructiewijze met twee kamers, zorgt ervoor dat de egel prima beschermd is tegen katten, vossen en andere potentiële vijanden.

Voederstation voor eekhoorns

Eekhoorntjes zijn bijzonder bijdehand als het gaat om het aanleggen van een wintervoorraad. De kleine boombewoners staan er bovendien om bekend dat ze niet zelden vergeten waar ze hun maaltijden begraven hebben. Een voederhuisje voor eekhoorns is dan een handig hulpmiddel. Ook als de zomer wat mager is nemen de dappere diertjes het aangeboden voer graag aan. Voorzien van een waterstop en ventilatiesleuven, blijft het voer in het voederstation lang goed. Platformen zorgen ervoor dat het voer gemakkelijk bereikbaar is voor de knaagdiertjes.

Vleermuiskast

Onze tochtvrije vleermuiskasten dienen de fladderaars als schuilplaats, nestplaats en winterverblijf. Een slechts 2 cm grote toegang voldoet als betrouwbare bescherming tegen vijanden. Dankzij de landingsplaats lukt het de vleermuizen moeiteloos om te landen en op te stijgen.

Naar boven