14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Planten accessoires


Plantenaccessoires: De ideale verzorging voor uw planten

Met onze plantenaccessoires zet u uw planten in het spotlight, richt u de perfecte kweekbak in en zorgt u voor de irrigatie van bakken en teilen, geautomatiseerd of doelgericht. Ontdek een grote selectie nuttige kweekkasoplossingen en geef uw tuin vorm met potten, bakken en emmers, mediterraan, modern of in natuurlijke houttinten.

Plantenbakken & -potten van blumfeldt

Niet alleen op balkon en terras slaan afzonderlijk beplante bakken en potten een goed figuur. Ook in de tuin vormen ze een ideale manier om kleurrijke bloembakken vorm te geven of om bijzonder gevoelige planten boven de grond te houden. Bakken zijn daarnaast buitengewoon geschikt voor planten die in het koudere jaargetijde een vorstvrije overwinteringsplaats nodig hebben.

Let bij de keuze van een behuizing altijd op de individuele behoefte van de plant in alle richtingen. Diep wortelende en ondiep wortelende planten onderscheiden zich sterk als het gaat om in hoeverre ze willen uitbreiden. Veel dwergfruitbomen en struiken hebben een breed oppervlak nodig om stabiel te wortelen, redden zich echter prima in relatief lage kuipen. Hoge plantenbakken zijn bovendien heel geschikt voor het aangeven van de grens van een terras of het grondstuk ernaast of om een lege hoek op het terras op te vullen terwijl kleinere bakken doorgaands uit de wind moeten staan.

Kweekkas & kweekbak voor uw tuin

Kweekkassen en kasopzetstukken voor hoge kweekbakken zijn een aanwinst voor alle tuinierders die niet willen afzien van verse groente, sla en tropische vruchten. Ook wanneer deze oplossingen meestal meer tijd innemen dan afzonderlijke bakken of hoge kweekbakken, de extra ruimte loont zich snel. Alle soorten planten die van warmte houden groeien in de beschermde atmosfeer niet alleen aanzienlijk sneller, maar vormen ook intensievere vruchtenaroma’s.

Bij ons koopt u de opzetstukken voor hoge kweekbakken, kweekbakoplossingen voor alle soorten tuinen en kleinere indoor kweekkassen waarmee nuttige planten en groente midden in de woonkamer kunnen groeien.

Hoge kweekbak van hout of metaal kopen

Hoge kweekbakken introduceren orde en zuiverheid in de tuin en beschermen planten tegen ongedierte. Ga de strijd aan met onkruid en woekerende grasvlaktes en vul één van onze hoge kweekbakken met grof materiaal en fijne humusaarde om met het planten van bijzonder krachtige planten te beginnen. Hoge kweekbakken zijn plaatsbesparend. Zolang u rondom de bak kunt lopen bereikt u alle geplante planten voor het bemesten, bewateren en verzorgen.

Bij blumfeldt bieden wij u een groot assortiment verschillende kweekbakken voor onovertroffen gunstige prijzen. Hoge kweekbakken van golfplaat en metaal blijven jarenlang in vorm en geven insecten, die zich graag in hout verstoppen, geen kans. Ook met hoge kweekbakken van kunststof en gemengde materialen plaatst u gunstige optische accenten. Onze kweekbakken van hout in de vorm van een trog vormen daarnaast fantastische blikvangers op balkon of terras.

Bewatering met blumfeldt

Water is de bron van al het leven in uw tuin. Alle planten moeten regelmatig van water worden voorzien. In droge, hete zomers zijn de meeste tuinders dankbaar voor de verlichting door automatische voorzieningen. Bij blumfeldt vindt u verschillende oplossingen rondom de watertoevoer voor uw kweekkas, kweekbakken en plantenbakken. Zo functioneert de moderne irrigatie.

Met blumfeldt plantenaccessoires koopt u altijd bijzonder hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen. Ontdek een groot, steeds uitbreidend assortiment voor kleine tuinders, balkonbeplanting, onderhoud van voortuintjes en de verfraaiing van wintertuin en terras.

Ook interessant:

Naar boven